Att vara medlem i en ideell båtklubb

I och med att Västermalms Båtklubb är en ideell förening, kan vi hålla betydligt lägre kostnader än ett kommersiellt varv. Det beror bland annat på att medlemmarna bidrar ideellt med sitt engagemang.


Alla medlemmar förväntas bidra aktivt i klubbens utveckling. I det ingår att delta i klubbens föreningsliv som en av klubbens funktionärer, förtroendevalda och aktivt medverka vid klubbens års- och medlemsmöten.

Vad kan du bidra med?
Funktionerna som klubben tillsätter finns angivna i stadgarna. Du kan också få en snabb överblick genom att kika på sidan där styrelsen och funktionärerna presenteras. Kontakta valberedningen om vad du är intresserad av att bidra med. Du kan också vända dig direkt till någon som redan har ett uppdrag i klubben för att få mer information.

Att medverka aktivt är kärnan i klubben. Detta är vi tydliga med när du ansöker om medlemskap. Vi ser gärna att alla bidrar aktivt någon gång under sin tid som medlem i klubben. Om du absolut inte kan tänka dig att medverka överhuvudtaget finns andra privata alternativ för ditt båtägande som kanske passar dig bättre.

Läs mer här
Stadgar

Styrelsens sammansättning

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.