Klubbhuset

Tack vare vårt klubbhus har vi medlemmar möjlighet inte bara en naturlig samlingsplats för information, och möten. Här finns också ett litet, men ändå fullt utrustat kök. Våren 2023 får vi ny fin inredning som ska öka trivseln i vår klubb ytterligare.

Tänk på att det är många som rör sig i klubbhuset och att du inte ska använda den som förvaring för dina saker.

Grill
Alla är välkomna att använda grillarna som står utanför, så länge det inte råder eldningsförbud eller att det är olämpligt att elda av andra skäl.

Toaletter, dusch och hjärtstartare
Med ingång från utsidan finns två toaletter och en nöddusch. Duschen är alltså endast till i nödfall om någon blivit översköljd av ämnen som kan skada huden, lätt tas upp av huden eller om det finns risk för brand i kläderna.

I klubbhuset finns också en hjärtstartare. På dess hölje finns instruktioner om hur du går till väga för att använda den. Det är enkelt.

Låna flytväst
Det finns möjlighet att låna flytvästarna som hänger på verandan.

Låna klubbhuset
Som klubbmedlem kan du kostnadsfritt boka klubbhuset för privata evenemang. Mer om hur du gör det och vad som gäller kan du läsa om här.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.