Nu är bygget klart!

Publicerad tisdag 3 okt 2023, 21:36

Nu börjar vi äntligen se ett slut på byggverksamheten som berör varvet i båtklubben. Dom sista resterna av maskiner och material ska vara borta innan sista torrsättningsdagen på söndag den 8 sept.

Det har varit en två års lång och i många stycken eländig resa för en båtklubb, med ständiga förhandlingar med staden och byggarna. Båtar som tillfälligt tvingats flytta till andra varv och ett ständigt grått lager av stendamm på båtarna i hamnen. Men, men. Båtägarna är ett tåligt släkte och nu har vi trots allt genomlevt en besvärlig period.

Några ljusglimtar är att vi fått nya staket och grindar, ny belysning, bättre utnyttjandegrad på varvsplanen, mm. Nu ska vi själva köra igång med att fixa till i klubben. Bland annat ska vi se över taken på klubbhus och sliphus. Lite målning av dessa behövs också. Ett vädertak bakom sliphuset ska vi bygga så att vagnar, domkrafter och annan material kan stå lite bättre skyddade för väder och vind.

Så, i vår kavlar vi gemensamt upp ärmarna och hjälps åt med uppiffningen av klubben.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.